Питання

Кращий майстер шугарингу!

Зміст

Порадьте кращого майстра шугарингу – мені потрібен най-най!

Дуже часто чуємо подібні прохання від клієнтів. На початку відкриття моностудіі думали так – попрацюємо півроку / рік, назбираємо статистику, до якого майстра всі хочуть записатися – і це буде наш найкращий майстер.

Найкращий майстер шугарингу
… але, такого ефекту не відбулося.

З кожним разом дізнавалися переваги клієнта до того чи іншого майстра і зрозуміли, що єдиного універсально майстра, який би подобався всім – нема)

А буває і таке, що клієнт потрапляє не до свого постійного майстра, і більше до нього не повертається, так як знайшов для себе ще кращі якості в іншому.

Так, до кого ж, записатися впершеї

Почніть з перегляду сторінки ПРО НАС. Там є фотографії всіх майстрів і якщо натиснути на фото, з’явиться коротка інформація – досвід і початок роботи в SugarMe і відгуки.

Якщо інтуїція не підказує, хто може стати вашим улюбленим майстром, тоді просто вибирайте зручний для вас день і адреса стууії. До кого б не потрапили, кожен майстер буде робити все, що б ви стали його постійним клієнтом.

Найпопулярніші питання
Це безпечний вид епіляції, який, до речі був шанований жінками ще в глибоку давнину. Понад дві тисячі років тому шугаринг відкрили на Близькому Сході і був він відомий як «персидська епіляція».
Головна вимога для досягнення максимального ефекту від процедури - це довжина волосся не менше 5 мм. Не менш ніж за 2 тижні до процедури необхідно припинити використання бритви або крему для епіляції, епілятор не варто використовувати від 3-х тижнів. Не зайвим буде також зробити скрабування за два дні (але не пізніше) до візиту в студію.
Оскільки після проведення процедури нове волосся починає рости м'якше і тонше, то йому важко "вибратися" назовні. Ми рекомендуємо використовувати ніжний скраб починаючи з 3-ї - 5-ї доби після процедури або відлущувальні засоби проти врослого волосся з AHA кислотами.
Шугаринг - це дійсно більше, ніж просто епіляція. Це вишуканий SPA-догляд за тілом, в процесі видалення небажаного волосся. Він включає в себе: Легкий пілінг - паста видаляє ороговілі клітини шкіри, забезпечуючи м'який і тривалий пілінговий ефект; Ніжний догляд за шкірою - цукор насичує тканини вологою, проводиться легкий лімфодренажний масаж; Гіпоалергенність - паста 100% натуральна, не містить хімічних добавок, тільки корисні для шкіри речовини.

👉🏻 Залишились питання?

Ми на зв’язку в інстаграмі:

Жіночий шугаринг

Чоловічий шугаринг